Slagkracht dankzij Ruby on Rails

Ongeëvenaard grote community

Leesbare code

Sinds 2006 ontwikkelen wij veel van onze webapplicaties in Ruby on Rails. De Ruby programmeertaal en het Rails raamwerk stellen ons in staat om de ideeën van onze klanten in relatief korte tijd uit te werken, doordat veel routinewerk uit handen wordt genomen.

Zonder Ruby on Rails waren wij nooit zo succesvol geweest en daarom dragen wij bij aan de community. Dit doen wij door het bijdragen aan open source projecten, het delen van eigen code en ondersteuning leveren via forums en chatkanalen.There is a GEM for that

Rails gebruikt 'Gems' als externe code libraries. Deze gems kunnen aangeroepen worden om bijvoorbeeld emails te versturen of een bestand te verwerken. Er zijn zelfs gems die een gehele webshop of CMS pakket beschikbaar maken. Bijna alle gems zijn open source en gratis te gebruiken.

Ruby is minder snel dan andere gecompileerde populaire talen zoals C# of Elixir. De snelheid van opleveren en de grote community wegen hier vaak tegenop. Toch kan het dat Ruby niet de juiste oplossing is voor uw specifieke probleem. Wij kiezen daarom altijd voor de programmeertaal die het beste past bij uw wensen waaronder C# en Elixir.

ASP.NET CORE

Fantastische tooling

Veel gebruikt

.NET framework

ASP.NET Core MVC is een open source, cross platform raamwerk voor het bouwen van web applicaties. Het is een gecompileerde taal waardoor hij snel is en fouten makkelijk zijn op te sporen. De tooling die gebruikt kan worden voor dit raamwerk behoort tot een van de beste in de wereld.

ASP.NET Core MVC is een modernere variant van ASP.NET en gebruikt een significant andere architectuur. NuGet libraries worden gebruikt om een modulair modern raamwerk aan te bieden.

.NET Core

Microsoft beveelt zelf .NET Core aan, tenzij de applicatie al gebruik maakt van het .NET raamwerk. .NET Core heeft een aantal voordelen zoals goede prestatie en schaalbaarheid. Daarnaast kunnen Docker containers gebruikt worden, ondersteunt het een microservice architectuur en is het beschikbaar op macOS en Linux.

Phoenix

Wanneer snelheid belangrijk is

Phoenix is een raamwerk dat Elixir als taal gebruikt. Het is een functionele gecompileerde programmeertaal die draait op een Erlang Virtual Machine. De Erlang taal is origineel ontwikkeld voor telecom applicaties, waardoor het verschrikkelijk snel en multithreaded is.

Phoenix gebruikt net als Rails het MVC patroon. Hierdoor zijn er veel overeenkomsten tussen een Phoenix en een Rails applicatie. Het Phoenix raamwerk is dankzij Elixir op het moment een van de snelst presterende oplossingen. Het raamwerk is daarom ideaal voor applicaties die veel data verwerken of veel bezoekers hebben.