IEP | Integrated enterprise profiling

LICO Innovations is de samenwerking aangegaan met Duyser Media Systems om gezamenlijk IEP op te zetten. IEP is een platform voor het profileren en vindbaar maken van verschillende doelgroepen. Het fungeert als verbindings platform waarbij de gebruiker en zijn persoonlijke ontwikkeling centraal staan. IEP gaat over verbinding, van mensen en behoeften, en opereert in het gebied waar onbalans is tussen wensen en werkelijkheid. De gebruiker zijn ontwikkeling staat centraal

IEP brengt de wensen van de verschillende partijen in kaart. Dit gebeurt door het afnemen van assessments en het opbouwen van een profiel. Dit profiel wordt door IEP gekoppeld aan de verschillende behoeften van andere partijen en de toekomstige behoeften van de professional zelf. Groei en ontwikkeling staan bij IEP centraal. Het continue ontwikkelen van de competenties van de gebruiker en het faciliteren van groei is het primaire doel van IEP.

Het is een zelf evaluerend systeem wat ondersteund wordt door Machine Learning technieken en matching algoritmen. Door deze technieken ontstaan nieuwe inzichten die gebruikt worden om het systeem nog beter af te stellen.

Externe software ontwikkeling

Wat houd het is om uw software door derde te laten ontwikkelen? Weet u hoe uw software eruit ziet? Wat gebeurt er als de ontwikkelaars failliet gaan? Is de software eigenlijk wel van u? Ik betaal € 75,- per uur en de software is niet van mij?

Schaalbare architectuur

LICO Innovations heeft samen met Officebooking een applicatie opgezet die meer dan 1.000.000 sensor berichten per dag verwerkt. Deze sensoren sturen via het LoRa netwerk continu informatie door.

High performance tickets platform

Bij een druk bezocht concert worden, door slim gebruik van moderne web technieken, potentiële kopers in een wachtrij geplaatst om overbelasting van het systeem te voorkomen. Hierdoor kan de applicatie zonder problemen een grote toestroom van bezoekers verwerken.

Web applicatie voor grote horeca partners

Met klanten zoals Red Bull, L'Oréal, Air Miles en Coca-Cola Nederland is Menuez een serieuze speler in de point of sale markt. Dit succes komt door de focus op persoonlijke aandacht en kwaliteit. Daarnaast kan Menuez door een partnerschap met LICO Innovations maatwerk software leveren die precies aansluit op de wensen van de klant.

UurOnline Android iOS App

Voor Please Payroll ontwikkelt en beheert LICO Innovations de UurOnline app. Deze App presenteert het UurOnline portaal in een App omgeving.

Door het gebruik van een dunne native Android en iOS schil zijn de kosten beperkt, maar heeft de App toch de beschikking tot alle 'native' functionaliteit die door de telefoon wordt aangeboden.