Please payroll logo
UurOnline Android iOS App

Voor Please Payroll ontwikkelt en beheert LICO Innovations de UurOnline app. Deze App presenteert het UurOnline portaal in een App omgeving.

Door het gebruik van een dunne native Android en iOS schil zijn de kosten beperkt, maar heeft de App toch de beschikking tot alle 'native' functionaliteit die door de telefoon wordt aangeboden.

Ticketlabel logo
Externe software ontwikkeling

Wat houd het is om uw software door derde te laten ontwikkelen? Weet u hoe uw software eruit ziet? Wat gebeurt er als de ontwikkelaars failliet gaan? Is de software eigenlijk wel van u? Ik betaal € 75,- per uur en de software is niet van mij?

Menuez logo
Web applicatie voor grote horeca partners

Met klanten zoals Red Bull, L'Oréal, Air Miles en Coca-Cola Nederland is Menuez een serieuze speler in de point of sale markt. Dit succes komt door de focus op persoonlijke aandacht en kwaliteit. Daarnaast kan Menuez door een partnerschap met LICO Innovations maatwerk software leveren die precies aansluit op de wensen van de klant.

Ticketlabel logo
High performance tickets platform

Bij een druk bezocht concert worden, door slim gebruik van moderne web technieken, potentiële kopers in een wachtrij geplaatst om overbelasting van het systeem te voorkomen. Hierdoor kan de applicatie zonder problemen een grote toestroom van bezoekers verwerken.

Please payroll logo
Schaalbare architectuur

LICO Innovations heeft samen met Officebooking een applicatie opgezet die meer dan 1.000.000 sensor berichten per dag verwerkt. Deze sensoren sturen via het LoRa netwerk continu informatie door.