Koppelen tussen applicaties

Binnen uw bedrijf werkt u waarschijnlijk met verschillende software applicaties. Deze applicaties hebben vaak uitgebreide mogelijkheden om te koppelen in de vorm van zogenoemde Api's. RESULT_URL= Producen aanmaken in Multivers en verkopen in WooCommerce.
TARGET= Uren schrijven in Nocore en factureren in Moneybird.
echo $('Koppelingen tussen applicaties kunnen u veel tijdwinst opleveren.')
Binen LICO Innovations hebben we ondertussen voor diverse externe applicaties koppelingen geralizeerd. Door het gebruik van standaarden zoals OAuth 2.0, REST en JSON is het koppelen vaak eenvoudig geralizeerd. Het meeste werk zit vaak in het afstemmen van de entiteiten die in de verschillende systemen worden gebruikt.

Meer informatie vind u in het artikel waarin een gerealizeerde koppeling met Moneybird wordt uitgelicht. Ook kunt u meer lezen over hoe deze koppeling samen met de koppelingen voor Nocore, E-uur en UurOnline dagelijks veel tijdwinst opleveren.

App ontwikkeling

Mobiele apps zijn er in verschillende varianten. Er kan gekozen worden voor diverse technologieën die allemaal geschikt zijn voor hun specifieke use case. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen kiezen we de juiste techniek en ontwikkelen zo mobiele apps van hoge kwaliteit.

Ruby on Rails

Sinds 2006 ontwikkelen wij veel van onze webapplicaties in Ruby on Rails. De Ruby programmeertaal en het Rails framework stellen ons in staat om de ideeën van onze klanten in relatief korte tijd uit te werken, doordat veel routinewerk uit handen wordt genomen.

Web ontwikkeling

Wij ontwikkelen webapplicaties, websites en API’s voor diverse opdrachtgevers. Waar mogelijk kiezen wij voor open source technieken en software talen die zichzelf hebben bewezen in de markt. Door een verantwoorde iteratieve manier van ontwikkelen kunnen wij stabiele en veilige software opleveren.

Phoenix

Phoenix is een framework dat Elixir als taal gebruikt. Het is een functionele gecompileerde programmeertaal die draait op een Erlang Virtual Machine. De Erlang taal is origineel ontwikkeld voor telecom applicaties, waardoor het verschrikkelijk snel en multithreaded is.

Progressive Web App (PWA)

Waar mogelijk maken wij gebruik van Progressive Web apps (PWA's). als alternatief voor Android of iOS Apps. Met moderne technieken zoals PWA's kunnen use cases zoals offline werken en het installeerbaar maken van een applicatie ook gerealiseerd worden door aanpassingen aan een normale website. De website gedraagt zich hierdoor vergelijkbaar met een native App.

ASP.NET

ASP.NET Core MVC is een open source, cross platform framework voor het bouwen van web applicaties. Het is een gecompileerde taal waardoor hij snel is en fouten makkelijk zijn op te sporen. De tooling die gebruikt kan worden voor dit framework is modern en robuust. De C# taal en de .Net library zijn modern en breed ondersteund.